<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4614558576586924790\x26blogName\x3dHORRIFIED+VEIL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://itsonlymyblog-horrifiedveil.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://itsonlymyblog-horrifiedveil.blogspot.com/\x26vt\x3d-8751812785088173814', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
ahjumma ~

Atiqah. 20. A textile student. Panda Tao ♥ + follow




A Fashion Story

과거 :
Fangirl
written on Sunday, August 5, 2012 @ 11:28 PM ✈

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh and annyeong.

Hekhek. Aku saja saja je ni nak update entry baru. Fangirl thing. Siapa yang tak suka, takpe. I know, Kpopers memang tidak disukai. Belibers and Directioners je yang disukai. Tsk tsk T_T Yang minat local music panggil apa eh? Malaypers? Hahahaha XD Pandainya aku reka nama.

Semalam. Aku banyak je gelak. Ni semua gara-gara Hang Li Ja aku tu. Kenapa ayat aku macam Hang Li Ja tu girlfriend aku je? Tiap kali aku tweet, mesti dia reply and then dia kenakan aku or somewhat and gelakkan aku. Hakhakhak. Agak-agak Hang Li Po memang macam ni ke? Dia siap request nak aku buatkan dia Oreo Cheesecake masa birthday dia nanti. Agak-agak success ke tak eh? Back then, aku punya red velvet cupcake and chocolate cake aku tak jadi. Ni kan cheesecake. Fuhhh~ Takpe Mirza, aku cuba buat. Kalau tak sedap, sila hargai usaha aku dengan makan sampai habis walaupun lepas tu kau maybe boleh keracunan makanan. Hakhakhak XD

Back to the topic. Fangirl. Aku tengah tumblr-ing and reblog from kdramas. Ni memang hard-die-fan punya fangirl. Aku pun tak cenggitu kot. By the way, memang aku gelak gila-gila tahap nak tersedak kek lah bila tengok.


Crazy things a fangirl can do when she knows where her bias lives: Spend the night in a box outside oppa's house without caring that you look like a homeless fangirl stalker.


The sad life of a fangirl...
Hahahaha XD Kelakarnya. Aku nak tengok cerita ni. Tapi lepas SPM. Sekarang tak boleh. Tsk tsk T_T Sabar. SPM penting lagi. SPM is my future. K, tu je. Aku nak sambung T-ara Star Life Theater. I don't care pasal rumors tu. Hwayoung kena buli ke or T-ara buli Hwayoung ke. Entah betul entah tidak rumors tu. CCM saje je buat cerita -.- Forever suka Lovey Dovey *shuffling*. Hahahaha XD Kbye. Assalamualaikum guys.








0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life