<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4614558576586924790\x26blogName\x3dHORRIFIED+VEIL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://itsonlymyblog-horrifiedveil.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://itsonlymyblog-horrifiedveil.blogspot.com/\x26vt\x3d-8751812785088173814', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
ahjumma ~

Atiqah. 20. A textile student. Panda Tao ♥ + follow




A Fashion Story

과거 :
SMASH Day Out
written on Sunday, September 23, 2012 @ 7:12 PM ✈

Assalamualaikum wbt and annyeong.


Finally trial is over. Happy kejap. Kejap je. November nanti SPM pulak. Pray for me. Trial? Aaaaaaaaaaaaa :O Rasa nak suicide 48 kali sesaat je bila jawab paper Add Math and Akaun. Paper Akaun paling haru. Format Penyata Pendapatan macm dah deleted je dalam kepala otak -.- Totally sad moment. Yang penting lepas ni kena tebus balik segala kesalahan dari Form 4 sampai trial. SPM! Semangatnya aku.

Habis dah mukadimah. Pheww~ So,  yesterday was SMASH day out. All of SMASH and Madi hang sekali. Weheeee~ Pagi semalam aku bangun awal *sila puji sebab selalunya bangun lambat. LOL* and kemas-kemas rumah menunggu kedatangan Nana, Hazwani and Mirza. Lol sasteranya aku. Ternganga lah jugak aku pagi semalam sebab dorang semua gorgeous tahap dewa with their heels and pashmina while me dengan XL shirts and tracksuit. Aku tak mandi lagi time tu. And then we hang and watch TV and breakfast together and watch TV again and gelak-gelak sampai pukul 11. Sebelas lebih.

Then, we're off to Suhaiela's house! Sampai-sampai je terus serbu dapur. Lol tak sabarnya kitorang. But first, salam mak dia dulu. Then kitorang prepare makanan. Makan nasi ayam. Yummy! Nasi ayam mak dia sedap gila. Aku tambah sampai dua kali. Well, kitorng je yang ada sebab tu berani tambah. Kalau ramai, mana boleh tambah. Control ayu sikit. Ahahahaha, gedik nak mampus -..- Lepas dah makan kitorang lepak makan kuih raya. Sedapnya cookies Suhaiela. Then parents dia nak keluar. Ayah dia kata "Nanti korang jangan buat kelab anime pulak nanti." And Suhaiela pun "Takdelah kitorang tak buat pun. Nak main game je." 

Tak lama lepas tu Madi datang with her cream puff! Sedap gila cream puff tu. Nyummy! Lepas tu kitorang pun "Yayyyyyyyyy! Main game! Main game!". Semangat kitorang cari game mana nak main. First game, Resident Evil. Walaupun game tu bukan macam cerita Walking Dead, kitorang menjerit mengalahkan macam tengok Walking Dead. Full of suspend. Next game, Tekken kot. Is it Taken or Tekken? Game ni paling awesome! Tapi tak boleh main dua orang. Controller PS2 aku tak function. There's one part bila kitorang kena lawan bear. Huge bear. Memang legend bear ni. Me, Nana, Hazwani, Madi and Su lawan semua tumbang. Tapi Mirza defeated the bear. Kitorang menjerit gila-gila nak bagi semangat dekat Mirza. Hohoho. 

I bet jiran sebelah rumah dia mesti ingat abang dia tengok bola ke apa ke cause kitorang menjerit macam Malaysia menang World Cup je. Habis game tu game lain pulak and game lain pulak and game lain pulak. Habis main game, time to lepak and camwhore dekat tasik! Tapi tasik tu banyak anasir. Too many anasir yang perangai macam babun. And nowadays pun budak kecik memang tak reti respect elders kan? Haihh.. Dunia dunia. Kecik-kecik dah kurang ajar.

Habis camwhore, masuk dalam balik duduk kejap then keluar balik. Time to go home! And more anasir coming. Fuhhh~ Menguji keimanan je semalam. Rasa macam nak campak masuk dalam tasik je. Semalam memang awesome! Sangat sangat awesome! I love SMASH



0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life