<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4614558576586924790\x26blogName\x3dHORRIFIED+VEIL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://itsonlymyblog-horrifiedveil.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://itsonlymyblog-horrifiedveil.blogspot.com/\x26vt\x3d-8751812785088173814', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
ahjumma ~

Atiqah. 20. A textile student. Panda Tao ♥ + follow




A Fashion Story

과거 :
Hello 2013
written on Monday, December 31, 2012 @ 9:32 PM ✈

Assalamualaikum wbt and annyeong.



Page 366 of 366. The last page of 2012. Fuhhh~ Lamanya aku tak update. Dah sebulan. Ke lebih? Last day of 2012 baru update. Hahahaha. Last day of being a seventeen-year-old girl. Technically okay? Bukan officially. Officially kena tunggu lagi 8 months. So, I'm gonna be an eighteen-year-old girl starting by tomorrow. No more school. Haih, I'm gonna miss 2012. But I miss 2010 more. Hekhek.

Apa yang aku buat last month of 2012 ni? Aku hangout, aku pergi cari kerja, aku pergi kerja, aku dapat offer pergi UTP Educamp, aku kerja, aku pergi UTP Educamp, aku kerja dan kerja lagi. Lol kerja je. Penat gila wehhh kerja. Aku kerja Kenny Rogers. Hari-hari makan ayam, mac and cheese and mocha muffin. Dekat sebulan aku kerja, aku tak muak lagi makan benda tu. Lol sedap gila. Hari-hari rasa macam tengah ada dekat kayangan yang penuh dengan cheese. And black pepper too. Imma cheese and black pepper maniac ya know? Lewls~

So, aku dapat offer pergi UTP Educamp tu. So, 11th December hari tu pergi lah interview. Seriously UTP tu awesome gila tahap tak hengat okay? Lagi-lagi library dia. Memang full with books. Dahsyat gila. Chincha daebak! Malas nak cerita apa yang jadi dekat situ. Kekekekeke. So, hari tu result UTP dah keluar and I've accepted. Course BIS. Bukan menatang BIS untuk blckberry korang tu tapi Business Information System. Lepas dah fikir cukup 7 hari 7 malam, k ni menipu lah kan? Lepas dah fikir semasak-masaknya sampai dah tak boleh masak, aku reject. Sebab BIS is not my major interest. Just try my luck and alih-alih dapat. Daripada aku terima then gagal tah hape-hape je baik reject and bagi dekat orang yang minat. Tak gitu?

Esok last day aku kerja. Lepas tu dah tak kerja. Jauh lah IOI tu. Lol. Lagipun kan sekolah dah nak buka, payah nak pergi kerja jauh-jauh. Nanti cari kerja dekat Tesco lah senang. Lepas ni no more mac and cheese. No more working with Suhaiela. No more waiting Suhaiela at McD sambil tengok ShareTea punya TV yang ulang sama je tiap-tiap hari. No more "original, blackpepper or BBQ gravy sir?". No more any of that. Haih, gonna miss my ikan yu. I don't have any idea to write anymore. So, till then. 




Ppyong.






0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life