<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4614558576586924790\x26blogName\x3dHORRIFIED+VEIL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://itsonlymyblog-horrifiedveil.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://itsonlymyblog-horrifiedveil.blogspot.com/\x26vt\x3d-8751812785088173814', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
ahjumma ~

Atiqah. 20. A textile student. Panda Tao ♥ + follow




A Fashion Story

과거 :
Jom Masuk U
written on Monday, January 28, 2013 @ 1:05 AM ✈

Assalamualaikum warahmatullah and annyeong.

So, siapa pergi Jom Masuk U? Anyone? *krik krik* K fine. Lol. Aku pergi. So, pagi tadi pukul 8.30 aku dah ready nak pergi IOI jumpa Suhaiela. Pukul 9 tunggu bas 9.05 dah sampai IOI. Lol IOI dengan Tesco satu kilometer pun tak sampai kot. Sampai je dekat IOI dah nampak dah kereta Suhaiela. Then Suhaiela keluar and kitorang tunggu kembar dekat bus stop. Suhaiela kemain nervous masa nak tunggu kembar. Kelakar pulak aku tengok dia XD

Lepas kembar dah datang, masuk dalam kereta, Suhaiela still lagi nervous. Dia dalam kereta tak habis-habis "I'm still stiffing. I'm still stiffing.". Aku kat sebelah dah geleng-geleng dah. Family kembar sporting gila. Then pergi satu kedai makan nama Lotus. Kedai ala-ala makanan Indian macam tu lah. Time nak order, aku memang tercengang habislah. Yang lain semua "Gee thosai satu, gee thosai satu, vadee satu.". Suhaiela pulak "Puree satu.". Puree ke pureen? Tapi pureen bukan bedak baby ke? So puree lah tu XD Aku pulak roti canai je. Hahahahahaha XD

Habis makan, then kitorang terus pergi UM! Wehoooo~ That moment bila sampai dekat entrance UM tu memang macam amazed gila. Besar wehh UM. Rasa macam nak masuk UM pulak. Lol. Then dah sampai tempat pameran tu, kitorang berdua dah split dah dengan kembar lepas nampak Shamin and Mirza. Tapi Mirza dah nak balik dah time tu. Dia kerja tengah hari tu. Sedih :( Next time jumpa lagi Hang Li Ja.

Lepas tu kitorang terus pergi pameran. Tapi, ramai gila orang wehhh. Macam ada satu koloni semut dalam tu. Memang berhimpit gila. First stop, UM. Next stop, UPM. This one paling lama kitorang dekat situ. Banyak betul soalan yang Suhaiela tanya pasal psikologi sampaikan aku jadi minat nak pergi asasi UPM and sambung degree dekat sana and boleh amik subject foreign languages macam Korean language. Lol :P Lepas tu kitorang sambung lagi jalan gather semua information and goodie bags. Kitorang dah macam shopping goodie bags pun ada gak.

Habis pusing satu tempat, kitorang keluar and beli air. Crowded gila sampaikan aku rasa macam nak tumbang. Nasib baik ada booth yang ada gula-gula :P Boleh tambah glucose. Lepas minum, kitorang pergi dekat booth Galeri Seni UM. Suhaiela dah nampak crayons, water colour, pencils, drawing blocks semua. Apa lagi? Dia pun mulalah buat masterpiece dia untuk diabadikan dekat UM buat selama-lamanya. Dan terhasillah Angelina Jolie versi manga. Hikhik

Habis kat situ, kitorang pun jalan-jalan. Sekali dengar suara Najwa Latif. Ingatkan from radio or something. Kitorang pun pergilah dekat hall yang ada stage tu. Sekali, Najwa Latif real depan mata. Face to face kot. Daebak! Aku dengan Shamin dah excited sebab dia comel gila. Kitorang pergi dekat sebab nak tangkap gambar. Nasib baik tak ramai orang time tu. Maybe semua still dekat tempat pameran. Habis aje last song, dia pergi backstage. Then emcee tu pun blablablabla and bla. We're just about to go when Najwa LAtif and Syarif Sleeq tiba-tiba keluar dari backstage dengan crews. Diorang naik atas stage kecik tepi tu and kitorang boleh tangkap gambar.

Aku and Shamin dah excited, jerit-jerit dekat situ. Kitorang pun queue up lah dekat tangga tu nak naik stage.  Fortunately, kitorang antara yang terawal dekat situ. Tapi, stage tu kan kecik and ramai pulak orang yang berebut nak naik atas stage. One of the crew tu suruh turun sebab takut stage runtuh XD Aku and Shamin turun satu tangga je and biar yang lain turun. Hikhik :P Then dah sampai atas stage, kitorang nak tangkap gambar dengan Najwa Latif. Like seriously, Najwa Latif comel gila kot depan-depan. Aegyo >.< That moment bila dah sampai turn kitorang nak amik gambar dengan Najwa Latif, crew tu suruh Najwa turun and pergi stage besar. Aku dah sentuh kot bahu dia and Shamin pun dah "Akakkkkkkk". Hikhik. Tapi apakan daya, takde rezeki. Dapat sentuh bahu and dia senyum kat kitorang pun kira okay apa.

Then, kitorang pun pergilah dekat Syarif Sleeq pulak. Memang kitorang lucky gila time tu. Crew tu pun suruh Syarif turun pergi stage tapi aku and Shamin dah "Pleaseeeee.. Last last. Pleaseeeee..". And he was so kind and fulfill our request. We're the last one yang tangkap gambar dengan dia. Weheeee~ Lucky us. He was cute. And handsome too just like my other biases and he's one of my biases now XD Suhaiela pulak yang tak minat jadi poker-face-photographer kitorang.

Turun je stage sampailah dekat tempat parking kereta, aku dengan Shamin dah menjerit-jerit sambil tengok camera. Then kitorang bertiga tunggu kembar and family dia and we're off! Such a great day at UM. Lepas ni jadi fans Najwa Latif and Sleeq pulak ah. Before this takde lah minat sangat. Tapi layanlah lagu dorang sebab best. Then kitorang turun dekat IOI. Hantar Su pergi Kenny, well dia kerja tadi :P Lepas tu, teman Shamin pergi tukar cover phone and balik rumah. Fuhhh~ Penat gila. Dengan goodie bags penuh dekat tangan. Lenguh gila kot~ Lepas tu pergi Big Apple kejap beli donut memandangkan aku tak makan lagi. Funn part is akak baker dekat situ siap kenal aku dah sebab aku selalu beli donut dekat situ. Hikhik.

New bias. Kim Woo Bin

Suhaiela dengan masterpiece Angelina Jolie versi manga dia.

It's Najwa Latif yawwww!

It's Syarif Sleeq! AAAAAAAAAAAAAAAA >.<

Ppyong.





0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life