<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4614558576586924790\x26blogName\x3dHORRIFIED+VEIL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://itsonlymyblog-horrifiedveil.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://itsonlymyblog-horrifiedveil.blogspot.com/\x26vt\x3d-8751812785088173814', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
ahjumma ~

Atiqah. 20. A textile student. Panda Tao ♥ + follow




A Fashion Story

과거 :
Already?
written on Sunday, October 20, 2013 @ 1:36 AM ✈




Assalamualaikum wbt and annyeong~

Two months already? Jinjja? Woaaaaaaaa it's been so long. Lamanya tak update. Selalu buka then scroll dashboard, blogwalking je tapi tak update. Tapi kalau update pun, mana ada orang baca kan? Tsk tsk *mohon bersedih sekarang* Lol bajet gila .__. So, for the past two months, I've completed my first semester quite successfully I guess. Finished my final. Yayy! Final is so so so so so double triple quadraple hard. And I'm so scared if I might flunked my papers. Since I've been emotionally depressed during my final. But hope so I won't.

So, one semester was down, five more semesters to go through. Let's work harder! Since dah habis first semester ni, mesti dah tak serumah dengan housemates yang lain. Mesti tak best nanti takde dorang. No more Lia yang suka tidur. Takde dah Dhania yang semangat suruh Lia bangun study, yang jadi tempat kitorang consult problem kitorang. Takde dah Nadia dengan Ikah si mek-mek Kelate tu. But still boleh jumpa Ikah since she's my classmate. Hekhek. They're the be best housemates ever. Since this is my first time away from home, they really do give a good impression on hostel's way of life.

I'm so gonna miss them. Couple weeks before habis first semester memang semua macam sedih nanti macam mana kalau tak dapat satu rumah. Ada yang nangis, ada yang cakap nanti rindulah. Yelah, 24/7 for 5 months kot duduk sama-sama kan? Mestilah sedih. Diorang yang dah kenal kita luar dalam. Tau perangai kita macam mana. Mengigau time tidur ke, menjerit melalak tengok movie ke, menjerit nampak serangga besar ke *Beting banyak serangga besar. Big big ones. Take note new students*. Well, menjerit melalak tengok movie tu aku. Lol. Kalau dekat nak exam, mesti semua stress. Semua dah well known dah kalau ada aura semacam je tu or ada yang nangis, mesti ada test or quiz or problem lain. Tapi dah masuk tertiary level of learning ni so pelajaran dia kan lagi susah so bila nak dekat exam boleh sampai buat orang nangis kan? *banyak sangat so, sila faham* Aku nak SPM pun tak pernah nangis tapi nak test je pun boleh nak nangis. Memang haru betul. Tapi biasanya kalau dorang dengar aku melalak menyanyi bahasa yang dorang tak faham tu, maknanya esoknya aku nak test or quiz lah tu.

Next sem, jangan-jangan dah tak dapat duduk rt dah. Duduk rt best gila although takde roomate sebab kalau bersepah pun takde siapa nak marah. Kita je yang kemas sendiri. And wifi tu memang aku yang punya. Lol. And kalau nak tengok movie ke, nak line wifi ke memang semua pergi tempat aku. Time final hari tu memang best sebab Lia stay dekat rt sekali then masing-masing tengok Phobia sama-sama. Siap ada scene baling pen lagi sebab cuak sangat. Haih, I'm so gonna miss the gorgeous girls.

Ni dah cuti ni rasa semacam pulak duduk rumah. Biasanya sampai petang ada class. Ni pagi sampai petang macam krik krik je tak buat apa. Lol. Hope so next sem dapat classmates yang sama. Kelas B1 memang awesome habis. Mostly budak-budak Pantai Timur. So, dalam kelas memang dengar orang cakap Kelate dengan Ganu ja. Orang yang area Selangor dengan KL berapa kerat je. Hahahaha. Best sekelas dengan dorang ni sebab dorang banyak cakap. So, kelas memang tak sunyi. Ada je lawaknya. Ada Eten and Eca the Banting-mates kata mereka. Ada Tie dengan Su. Well known as TiSu. Lol. Tie memang geng Korea dengan aku sekali dengan Milah-yang-suka-Taec-Yeon-and-Woo-Bin-tapi-patah-hati-sebab-Woo-Bin-dah-ada-girlfriend and Nani peminat tegar BAP tu. Dengan Eca geng Running Man. Lol. Dahlah Tie duduk depan rumah je, so kalau nak fangirling memang senang gila. Lagi-lagi kalau dia nak tunjuk video laki dia si Jo Twins tu. Youngmin kot. Ke laki dia Kwangmin? Ah, molla.

Really hoping that they will stay. Best classmates ever dekat Beting. Forever B1 puh-lease? Ahahahaha XD So, till then. Jaljja~

Assalamualaikum.



0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life